Frans-Italiaanse keuken
Een waaier van suggesties voor pasta’s en pizza’s • Onze specialiteit : lendebiefstuk en kalfslapjes
FR | NL | DE | ENG

tiretONZE KAART |

Visgerechten & Vleesgerechten

• Visgerechten
Stukje zalm met verse groenten, room 18,50
Mulfilets "Al forno" naar het humeur van de chef, room 19,90
• Kalfslapje Natuur 18,90
> SAUS NAAR KEUZE 2,50
• Pizzaïola : verse tomaten en lookboter  
• Stavelotaine : room, tomaten, champignons  
• Van het huis : verse tomaten, verse basilicum  
• Kalfslapje Milanaise gepaneerd 19,90
• Kalfslapje Parmigiana
gepaneerd, tomatensaus, lookboter, verse tomaten,Parmahan, gegratineerd
22,50
• Huisgemaakte osso bucco (Gestoofde kalfsschenkel met groenten) 22,90
• De Lendebiefstuk van rundvlees Natuur 19,90
> SAUS NAAR KEUZE 2,50
• Champignonsaus  
• Gorgonzola met room  
• Groene peper-roomsaus  
• Pizzaïola : verse tomaten en lookboter  
• Tagliata van rund, met rucola, Parmezaanse kaas en olijfolie 22,90
Sommige gerechten en sauzen kunnen allergenen bevatten. De samenstelling kan van schotel tot schotel variëren. Voor meer inlichtingen gelieve u tot het zaalpersoneel te richten

« Al onze prijzen zijn in euro’s berekend en zijn BTW en dienst inbegrepen, we zijn niet verantwoordelijk voor eventuele tipfouten »