French-Italian Cuisine
Wide choice of pasta & pizza dishes
Chef’s speciality : first-grade sirloin steak & veal escalope
FR | NL | DE | ENG

tiretOUR MENU |

Suggestions of the moment

Valid from 09/06/2017 to 30/06/2017
StartersChildAdult
La cassolette de scampi « porte d’été » (curry léger, ananas, crème) 14,90
Le duo de croquettes artisanales (1 croquette de fromage et 1 de crevettes) 12,90
Salade Pescatore Mesclun, calamar et scampis décortiqués parfumés à l'ail 14,90
Main CoursesChildAdult
Les boulets maison à la liégeoise accompagnés de frites 13.90
La poêlée de tortellini St-Anne (crème, poulet, champignon, estragon) 14.90
L’escalope de veau « Ardennaise » (champignons, lardons, estragon) 21.90
La pizza « Parmigiana » (aubergines, jambon Italien, roquette, parmesan) 14.90
Some dishes and sauces may contain allergens.
If you have any food allergies, please ask your server for details

« The prices indicated in euros are all inclusive of tax. Any liability on our part for misprint is excluded »